Harcsázó előke

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog méret
-
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Harcsázó előke

A harcsázó előke egy speciálisan tervezett szerelék, amelyet a harcsahorgászat során használnak. Ez az előke kifejezetten a nagyobb méretű harcsák befogására és fárasztására lett tervezve, és számos jellemzővel rendelkezik, amelyek segítenek növelni a siker esélyét és a horgászélményt.

Az előke anyaga erős és tartós, hogy megbirkózzon a harcsák erőteljes harcával és az esetleges akadályokkal. Általában fonott acélból vagy erős monofil zsinórból készül, amelynek magas húzóereje és kopásállósága van. Ez biztosítja, hogy az előke ne szakadjon el vagy ne sérüljön meg a harcsák erőteljes rángatásai során.

A harcsázó előke hossza általában meghaladja a hagyományos előkék hosszát, hogy biztosítsa a megfelelő távolságot a horog és az etetőanyag között. Ez lehetővé teszi, hogy az illatos vagy csalogató etetőanyagok hatékonyan működjenek, és a harcsák megfelelő távolságból megértsék a csalit.

Az előke megfelelő vastagsággal és szilárdsággal rendelkezik, hogy ellenálljon a harcsák durva fogainak és az esetleges sziklás aljzatnak. Ez megakadályozza az előke szakadását vagy elszakadását, és lehetővé teszi a biztonságosabb és hatékonyabb horgászatot.

A harcsázó előke kialakítása általában egyszerű, hogy könnyen kezelhető legyen. Néhány típusa beépített forgóval vagy cserélhető horoggal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű horogcserét vagy a csalik mozgékonyságának növelését. Ez kényelmet és rugalmasságot biztosít a horgász számára, hogy alkalmazkodhasson a különböző horgászhelyzetekhez és körülményekhez.

A harcsázó előke ideális választás minden harcsahorgász számára, akik nagyobb méretű harcsákra horgásznak. Az erősség, a tartósság és a megfelelő kialakítás biztosítja a sikeres horogbeakasztást és a fárasztást, valamint az izgalmas és kihívást jelentő horgászélményt.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!