Legyező Zsinór

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Tömeg (g)
-
Vontatási mélység
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Legyező Zsinór

A legyező zsinór egy speciálisan tervezett és kialakított zsinór típus, amelyet legyezőhorgászat során használnak. Ez a fajta zsinór kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a pontos és hatékony dobást, valamint a finom és érzékeny kapcsolatot a csalival és a halakkal.

A legyező zsinór jellemzője, hogy rendkívül vékony és könnyű. Általában egy speciális, erős és rugalmas polimer anyagból készül, amely a legkisebb vastagság ellenére is megőrzi a tartósságát és a húzóerejét. Ez lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagy távolságokat dobjon, miközben a zsinór kiváló csúszási tulajdonságai segítik a sima és távoli dobásokat.

A legyező zsinór rendkívül érzékeny és rezgékeny. Ez azt jelenti, hogy a horgász minden apró tapintást és harapást érzékelhet a zsinóron keresztül. Ami lehetővé teszi a gyors reakciót és a pontos horogbeakasztást. Ez nagy előnyt jelent a legyezőhorgászatnál, ahol a halak finnyásak és gyakran csak kis érintésekre reagálnak.

A zsinór sima felülete csökkenti a súrlódást és a víz ellenállását, ami további távolságnövelést eredményez. Ez segít a precíz dobásokban és a könnyű kezelhetőségben, valamint minimalizálja a zsinór elakadásának és gubancolódásának esélyét.

A legyező zsinór általában különböző átmérőkben és színekben kapható, hogy megfeleljen a különböző horgászati igényeknek és körülményeknek. Az átlátszó vagy neutrális színű zsinór segít a láthatatlanságban a vízben. Míg a különböző színű zsinórok segíthetnek a dobások követésében és a vonal helyzetének figyelemmel kísérésében.

A legyező zsinór kiváló választás a legyezőhorgászat szerelmeseinek, akik a precízióra és az érzékenységre törekednek. A könnyű kezelhetőség, a pontos dobások és a finom kapcsolat a halakkal lehetővé teszik a sikeres és izgalmas horgászélményt ebben a speciális módszerben.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!