Monofil - fluorocarbon

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Monofil - fluorocarbon

A monofil – fluorocarbon zsinór egy speciális típusú horgászzsinór, amely a monofilament és a fluorocarbon anyagok tulajdonságait ötvözi. Ez a kombináció kiváló szakítószilárdságot, kopásállóságot és láthatatlanságot eredményez, ami ideálissá teszi a halászat számára.

A zsinór első rétege a monofilament, ami egy rugalmas és tartós műanyag anyag. Ez az anyag erős húzószilárdsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagyobb halakkal való küzdelmet. A monofilament réteg rugalmas jellege miatt a zsinór könnyen kezelhető és nem törik könnyen.

A második réteg a fluorocarbon, ami egy speciális vegyület, amelynek tulajdonságai hasonlóak a vízhez. Ez azt jelenti, hogy a fluorocarbon zsinór láthatatlan a vízben, ami megtéveszti a halakat, és növeli a kapások esélyét. Emellett a fluorocarbon réteg kiváló kopásállósággal rendelkezik, ami hosszabb élettartamot biztosít a zsinórnak.

A monofil – fluorocarbon zsinór ideális választás a vízen történő horgászathoz, mivel képes kivételesen jól működni a különböző körülmények között. A zsinór rugalmas szerkezete csökkenti a dobás közben jelentkező rázkódásokat és segít a horgásznak pontosan célozni a kívánt helyre.

A zsinór kiváló csomózhatósággal rendelkezik, ami megkönnyíti a horgászok számára a csalik, horgok vagy más szerelékek rögzítését. Emellett a monofil – fluorocarbon zsinór ellenáll a napsugárzásnak és a környezeti hatásoknak, ami tovább növeli a tartósságát és megbízhatóságát.

Összességében a monofil – fluorocarbon zsinór egy nagyszerű választás minden horgásznak, aki keresi a tartósságot, a láthatatlanságot és a könnyű kezelhetőséget. Ez a zsinór biztosítja a horgász számára a szükséges tulajdonságokat ahhoz, hogy sikeresen és hatékonyan horgásszon a vízen.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!