Előkezsinór

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Előkezsinór

A monofil fluorocarbon előkezsinór a halászok körében népszerű választás, amely a monofilament és fluorocarbon anyagok előnyeit egyesíti. Ez a kombináció optimális kopásállóságot, láthatatlanságot és tartósságot biztosít a horgászat során.

Az előkezsinór első rétege a monofilament, ami egy rugalmas és erős műanyag anyag. Ez az anyag rendkívül szakadásálló, ami lehetővé teszi a nagyobb halakkal való küzdelmet. A monofilament réteg rugalmassága miatt könnyű vele dolgozni, és jól kezeli a hirtelen rázkódásokat.

A második réteg a fluorocarbon, ami egy speciális vegyület, amelynek az optikai tulajdonságai hasonlóak a vízéhez. Ez azt eredményezi, hogy a fluorocarbon előkezsinór szinte láthatatlan a vízben, ami megtéveszti a halakat és növeli a kapások esélyét. Emellett a fluorocarbon réteg kiemelkedő kopásállósággal rendelkezik, ami hosszabb élettartamot biztosít a zsinórnak.

A monofil fluorocarbon előkezsinór ideális választás a tiszta vízi körülmények közötti horgászathoz. A láthatatlansága lehetővé teszi, hogy a horgászat során a halak kevésbé észleljék a zsinórt, ami megnöveli a siker esélyét. Emellett a zsinór sima felülete minimális súrlódást eredményez a vízben, ami pontosabb és hosszabb dobásokat eredményez.

A monofil fluorocarbon előkezsinór kiváló csomózhatósággal rendelkezik, ami fontos szempont a szerelék összeállításakor. A könnyű kezelhetőség segíti a precíz beállításokat és a gyors szerelékváltást.

Ez a zsinór ellenáll a környezeti hatásoknak és a napsugárzásnak, ami hosszabb élettartamot eredményez. Emellett kiválóan teljesít hideg és meleg vízben egyaránt.

Összességében a monofil fluorocarbon előkezsinór a halászok számára ideális választás a láthatatlanság, kopásállóság és tartósság terén. Ez a zsinór segít növelni a horgász sikeres eredményeit és hozzájárul a kellemes horgászélményhez.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!