Pergető

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Összesen 1 találat

Pergető

A monofil fluorocarbon pergető zsinór egy speciális típusú horgászzsinór, amely a monofilament és fluorocarbon anyagok tulajdonságait egyesíti. Ez a kombináció kiváló kopásállóságot, láthatatlanságot és kiváló csomózhatóságot eredményez a pergető horgászat során.

A zsinór első rétege a monofilament, ami egy erős és rugalmas műanyag anyag. Ez a réteg biztosítja a zsinórnak a szükséges szakadásállóságot és erőt a nagyobb halakkal való küzdelemhez. A monofilament anyag könnyen kezelhető és jól kezeli a hirtelen rázkódásokat, így lehetővé teszi a pontos és távoli dobásokat.

A második réteg a fluorocarbon, amely egy speciális vegyület, melynek optikai tulajdonságai megegyeznek a vízzel. Ennek köszönhetően a fluorocarbon réteg szinte láthatatlanná teszi a zsinórt a vízben, ezzel megtévesztve a ragadozó halakat és növelve a kapások esélyét. Emellett a fluorocarbon réteg kiemelkedő kopásállósággal rendelkezik, ami hosszabb élettartamot biztosít a zsinórnak.

A monofil fluorocarbon pergető zsinór kiváló választás a pergető horgászathoz, ahol a pontos dobások és a láthatatlanság kiemelkedően fontosak. A láthatatlansága lehetővé teszi a zsinórnak, hogy kevésbé észrevehető legyen a vízben, így a ragadozó halak kevésbé óvatosak és könnyebben megszerezhetők. Emellett a zsinór sima felülete minimális súrlódást eredményez a vízben, ami előnyös a távoli dobásokhoz.

A monofil fluorocarbon pergető zsinór könnyen csomózható, így könnyedén összeállítható a szerelék. Ez fontos szempont a pergető horgászatnál, ahol gyakran változtatni kell a csalit és a szereléket.

A zsinór ellenáll a környezeti hatásoknak és a napsugárzásnak, így hosszabb élettartamot biztosít. Továbbá, a zsinór kiválóan teljesít hideg és meleg vízben egyaránt.

Összességében a monofil fluorocarbon pergető zsinór a pergető horgászok számára kiváló választás a láthatatlanság, kopásállóság és csomózhatóság terén. Ez a zsinór segíti a precíz dobásokat, növeli a kapások esélyét és hozzájárul a sikeres pergető horgászathoz.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!