Monofil - hybrid

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Összesen 1 találat

Monofil - hybrid

A monofil – hybrid zsinór egy speciális típusú horgászzsinór, amely a monofilament és a hybrid (hálós és fonott) zsinór tulajdonságait kombinálja. Ez a zsinór optimális erőt, kopásállóságot és rugalmasságot kínál a horgászoknak.

A zsinór első rétege a hagyományos monofilament, ami egy erős és tartós anyag. Ez a réteg biztosítja a zsinórnak a szükséges szakadásállóságot és terhelhetőséget a nagyobb halakkal való küzdelem során. A monofilament rétegnek köszönhetően a zsinór jól kezelhető és könnyen csomózható.

A második réteg a hybrid (hálós és fonott) zsinór, amely egy speciális kialakítású és szerkezetű zsinór. Ez a réteg kombinálja a fonott és hálós zsinór előnyeit, így kiváló erőt, kopásállóságot és rugalmasságot biztosít. A hybrid zsinór egyedisége abban rejlik, hogy szálai egymásba fonódnak és hálószerű struktúrát hoznak létre, amely erős és tartós zsinórt eredményez.

A monofil – hybrid zsinór nagy előnye, hogy rendkívül rugalmas és kevésbé hajlamos a memóriahatásra. Ez azt jelenti, hogy a zsinór kevesebb eséllyel tekereg össze vagy tekeredik el a dobások során, így javítva a dobás pontosságát és távolságát. Emellett a rugalmasság lehetővé teszi a finomabb érzékelést és észrevételeket a kapások esetén.

A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a környezeti hatásoknak. Ez a tulajdonság hosszabb élettartamot biztosít a zsinórnak, így sokáig élvezhetjük a kiváló teljesítményét.

A monofil – hybrid zsinór sokoldalúan használható a horgászat számos területén. Kiváló választás lehet a pergető horgászathoz, az állóvízi horgászathoz, valamint a ponty- és ragadozóhal horgászathoz is.

Összességében a monofil – hybrid zsinór egy megbízható és tartós választás a horgászok számára. Kombinálja a monofilament és a hybrid zsinórok előnyeit, és kiváló teljesítményt nyújt dobásokban, tartósságban és kezelhetőségben.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!