Előkezsinór

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Előke vastagság (mm)
-
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 18 találat megjelenítve

Előkezsinór

A monofil előkezsinór egy különleges zsinór típus, amelyet a horgászatban az előke szerelék készítésére használnak. Ez a zsinór a hagyományos monofil zsinór egy vékonyabb változata, amelyet a horoghoz vagy a csalihorgászathoz használnak, hogy megnöveljék a horog láthatatlanságát és növeljék a kapások esélyét.

A monofil előkezsinór jellemzője, hogy rendkívül finom és átlátszó. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a horog láthatatlanná váljon a vízben, így a halak kevésbé észlelik a jelenlétét. Ez fontos a kényes halak, például a pisztráng vagy a süllő horgászatában, ahol a halak nagy figyelmet fordítanak a környezetükre.

Emellett a monofil előkezsinór rendkívül rugalmas és ellenálló. Ez a tulajdonság segít elnyelni a halak erős rángatózását és ugrálását a kifogás során, így minimalizálva a szakadás esélyét. Ez különösen fontos akkor, amikor nagyobb és erősebb halakat célozunk meg, amelyek nagyobb nyomást gyakorolhatnak a szerelékre.

A monofil előkezsinór sima felülete minimalizálja a súrlódást és a víz ellenállását, így a csalik természetesebben mozognak a vízben. Ez segít növelni a csali vonzerejét és a kapások esélyét. Az előkezsinór finomsága lehetővé teszi a finom csalik és etetőanyagok használatát, amelyek hatékonyabban vonzzák a halakat.

A monofil előkezsinór különböző vastagságokban érhető el, hogy a horgász kiválaszthassa az adott horgászmódszerhez és a halak méretéhez legmegfelelőbbet. A vékonyabb előkezsinór a kisebb és érzékenyebb halakra alkalmas, míg a vastagabb előkezsinór a nagyobb és erősebb halakhoz ajánlott.

Kiváló minőségű anyagból készül, amely ellenáll a kopásnak és a napsugárzásnak. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt a vízen töltött horgászat során.

Összességében a monofil előkezsinór nagyszerű választás a horgászok számára, akik nagyobb sikert szeretnének elérni a horgászatban. A finom, átlátszó és rugalmas kialakítása lehetővé teszi a láthatatlanságot, az érzékeny kapcsolatot a halakkal és a hatékony horogbeakasztást, ami kiemelkedő eredményeket eredményezhet a vízen töltött idő alatt.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!