Főzsinór

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

1–28 termék, összesen 72 db

Főzsinór

A monofil főzsinór egy kiváló minőségű és sokoldalú zsinór típus, amelyet a horgászatban használnak. Ez a zsinór rendkívül tartós és megbízható, így ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára.

A monofil főzsinór jellemzője, hogy egyrétegű, sima felületű és átlátszó. Ez azt jelenti, hogy könnyen siklik a horgászbot vezetéken, minimalizálva a súrlódást és a víz ellenállását. Ez segít a hosszabb dobásokban és a pontos célzásban, növelve a sikeres kapások esélyét.

A zsinór anyaga rendkívül tartós és ellenálló. Nem csak a halak erős rángatózását és ugrálását képes elviselni, hanem ellenáll a kopásnak és a törésnek is. Ez különösen fontos, amikor nagyobb és erősebb halakra horgászunk, amelyek nagy nyomást gyakorolhatnak a zsinórra.

A monofil főzsinór rendelkezik a megfelelő hajlékonysággal és rugalmassággal, ami lehetővé teszi a különböző horgászmódszerek alkalmazását. Legyen szó könnyű spiccbotos horgászatról vagy nehéz pergetésről, ez a zsinór könnyen alkalmazkodik a kívánt technikához.

Az átlátszó kialakítás lehetővé teszi a láthatatlanságot a vízben, így a halak nehezebben észlelik a zsinórt. Ez növeli a kapások esélyét, különösen a kényes halak, például a pisztráng vagy a süllő horgászatában.

A monofil főzsinór különböző vastagságokban érhető el, hogy a horgász kiválaszthassa az adott célra legmegfelelőbbet. A vékonyabb zsinórok általában finomabb horgászmódszerekhez és kisebb halakra való horgászathoz ajánlottak, míg a vastagabb zsinórok erősebb halakra és nehezebb horgászmódszerekre alkalmasak.

Összességében a monofil főzsinór egy megbízható és sokoldalú választás a horgászok számára. Az átlátszó kialakítás, a tartósság és a rugalmasság kombinációja biztosítja a sikeres horgászatot és a magabiztos kapásokat minden körülmények között.