Pergető

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Pergető

A monofil pergető zsinór egy kiváló minőségű horgászzsinór típus, amelyet kifejezetten a pergetéshez terveztek. Ez a zsinór rendkívül tartós és megbízható, és a pergető horgászmódszerhez kiválóan illeszkedik.

A monofil pergető zsinór jellemzője, hogy egyrétegű és sima felületű. Ez a kialakítás segít a zsinórnak könnyen siklani a horgászbot vezetéken, minimalizálva a súrlódást és a víz ellenállását. Ezáltal a dobások hosszabbak és pontosabbak lehetnek, ami növeli a sikeres kapások esélyét.

A zsinór anyaga nagyon tartós és ellenálló. Képes ellenállni a nagyobb halak erős rángatózásának és ugrálásának, valamint a kopásnak és a törésnek is. Ez különösen fontos a pergetés során, amikor a horgásznak gyakran szembe kell néznie azzal, hogy a halak erőteljesen harcolnak.

A monofil pergető zsinór rendelkezik a megfelelő rugalmassággal és hajlékonysággal, ami lehetővé teszi a precíz technikai dobásokat és az élethű csalik mozgatását. A zsinór könnyen alkalmazkodik a horgász által kívánt mozgáshoz és technikához, biztosítva a hatékony és vonzó csalizást.

A zsinór átlátszó kialakítása segít abban, hogy a zsinór ne legyen feltűnő a vízben. Ez fontos szerepet játszik a pergető horgászatnál, ahol a horgász a csalit a vízfelszínen mozgatja, és a halakat kell csalogatnia. Az átlátszó zsinór minimalizálja a láthatóságot, így növelve a kapások esélyét.

A monofil pergető zsinór különböző vastagságokban érhető el, hogy a horgász válassza ki az adott célra legmegfelelőbbet. A vékonyabb zsinórok általában finomabb pergető technikákhoz és kisebb csalikhoz ajánlottak, míg a vastagabb zsinórok erősebb pergetéshez és nagyobb csalikhoz alkalmasak.

Összességében a monofil pergető zsinór a pergető horgászok számára ideális választás. Tartóssága, rugalmassága és átlátszó kialakítása kombinációban biztosítja a hatékony és sikeres pergetést minden körülmények között.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!