Távdobó előke

Ár
Ft -
Gyártók
Horgász módszer
Akció
Belső méret (cm)
Külső méret (cm)
Csónak padlója
Csónak színe
Feeder spiccek
Fékrendszer
Gyűrűk típusa
Horog típus
Konfekció méret
Motor
Szállítható személyek száma
Terhelhetőség (kg)
-
Vontatási mélység
Zsinór vastagság
-
CE jelölés
Horog bevonat
Hossz (cm)
-

Kategóriák

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Távdobó előke

A távdobó előke egy speciális horgász előke, amelyet a horgászat során a távoli dobások eléréséhez használnak. Ez az előke kifejezetten a nagy távolságok elérésére és a pontos dobásokra lett tervezve.

A távdobó előke rendelkezik egy hosszabb vezetékléccel, amely lehetővé teszi, hogy a horgász a zsinórt távolabbra dobja. A hosszabb vezetékléc segít csökkenteni a légellenállást és növeli a dobási pontosságot. Ez különösen fontos a horgászat során, amikor a halak távolabbra tartózkodnak, és elérhetőségük kulcsfontosságú.

Az előke anyaga általában egy erős, kopásálló zsinór, amely ellenáll a nagy terheléseknek és a hosszú távú dobásoknak. Ez biztosítja, hogy az előke megbízhatóan ellenálljon a halak harci erőfeszítéseinek és a környezeti hatásoknak.

A távdobó előke rugalmas szerkezetű, hogy képes legyen absorbeálni a dobások során jelentkező erőket és rázkódásokat. Ez minimalizálja a zsinór elvágódásának és szakadásának kockázatát, és megóvja a horgászfelszerelést a sérülésektől.

Az előke vékony átmérővel rendelkezik, ami csökkenti a vízellenállást, és lehetővé teszi a könnyebb és hosszabb dobásokat. Ez különösen fontos a távdobó horgászatnál, ahol a horgásznak a lehető legtávolabbra kell dobni a csalit.

A távdobó előke általában átlátszó színű, hogy minimálisra csökkentse a láthatóságot a vízben. Ez segít elkerülni a halak gyanakvását, és növeli a kapások esélyét.

Könnyen csatlakoztatható a horgászzsinórhoz és a horgászkapocsokhoz. Ez lehetővé teszi a gyors és egyszerű felkészülést a horgászat során.

Összességében a távdobó előke elengedhetetlen eszköz a távoli dobásokhoz és a pontos horgászathoz. A tartóssága, rugalmassága és kiváló dobási tulajdonságai segítenek a horgásznak elérni a távoli helyeket, ahol a halak tartózkodnak, és növelik a sikeres kapások esélyét.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!