Rapture

Rapture Chibi Vibe Spin S 22mm-3.7gr Bn/8

Szín (Color): 04

Termékleírás

Szuper könnyű metál jig  „Colorado” tipusú forgó lapáttal. A test ill. hasi rész sokkal vastagabb, ezért nehezebb, a könnyed dobás és az optimális süllyedés érdekében. A háti, ill. farok rész nagyon vékony, ezért magas frekvenciájú vibrálást produkál. A műcsali végén egy kiváló minőségű forgó segédkezik a lapátfarok alacsony frekvenciájú csalogató hatásáért.
A fémes jellegű festés tökéletes vizualitást kölcsönöz, a kedves kis Chibi Vibe-nak.
a megfelelő méretű és szilárdságú egyágú, szakáll nélküli horog teszi tökéletessé ezt a kedves kis  Vibe Spint-t. Elsősorban sügér, balin, domolykó és pisztráng horgászatához ajánljuk.

Rapture

Rapture Chibi Vibe Spin S 22mm-3.7gr Bn/8

Szín (Color): 04

2.500,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 180-20-004 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

3,7g

Szín

4

Vontatási mélység

Változó

Horog méret

8

Horog bevonat

Black Nickel

Termékleírás

Szuper könnyű metál jig  „Colorado” tipusú forgó lapáttal. A test ill. hasi rész sokkal vastagabb, ezért nehezebb, a könnyed dobás és az optimális süllyedés érdekében. A háti, ill. farok rész nagyon vékony, ezért magas frekvenciájú vibrálást produkál. A műcsali végén egy kiváló minőségű forgó segédkezik a lapátfarok alacsony frekvenciájú csalogató hatásáért. A fémes jellegű festés tökéletes vizualitást kölcsönöz, a kedves kis Chibi Vibe-nak. a megfelelő méretű és szilárdságú egyágú, szakáll nélküli horog teszi tökéletessé ezt a kedves kis  Vibe Spint-t. Elsősorban sügér, balin, domolykó és pisztráng horgászatához ajánljuk.
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!