Preston

Preston Euro XS Edge Pole Only

Termékleírás

Az új Preston Euro XS Edge Pole Only rövid botcsaládot kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen a modern horgászok legmagasabb igényeinek. Ezek a botok nemcsak rövidek és erősek, de a funkcionalitásuk is kimagasló. Egyedülálló tulajdonságuk, hogy teljes mértékben kompatibilisek az EURO XS és EURO top szettekkel, így azoknak a horgászoknak, akik már rendelkeznek ilyen felszerelésekkel, nem kell új top szettet vásárolniuk. Ez különösen praktikus, hiszen jelentős költségmegtakarítást jelent, miközben a teljesítmény és az élmény is megmarad a megszokott magas színvonalon.

A botok különösen alkalmasak a legnagyobb halak horgászatára a legnehezebb és legextrémebb körülmények között. Erős kialakításuk lehetővé teszi, hogy magabiztosan szállhassunk szembe a legnagyobb kihívásokkal is, legyen szó mélyebb vízekről, nehezebb halakról, vagy akár kedvezőtlen időjárási viszonyokról. A botok belső persellyel és C-Drome Roller Pulla adapterrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a zsinór sima, hatékony kezelését, így növelve a horgász sikerességét és kényelmét.

A Preston Euro XS Edge Pole Only botcsalád két különböző méretben érhető el: 45 és 600 méteres változatban. Ezek a méretek széles körű rugalmasságot biztosítanak, lehetővé téve, hogy a horgász a saját preferenciái és az adott horgászhely követelményei alapján válasszon. Legyen szó nagyobb vagy kisebb tavakról, mélyebb vagy sekélyebb vizekről, ez a bot biztosan megfelel majd az elvárásoknak.

A termék minden horgász számára tökéletes választás, aki maximális teljesítményt és tartósságot keres, anélkül, hogy feláldozná a kompatibilitást és a kényelmet.

Preston

Preston Euro XS Edge Pole Only

50.290,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

EAN: 5056317714838 Cikkszám: P0240072 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Az új Preston Euro XS Edge Pole Only rövid botcsaládot kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen a modern horgászok legmagasabb igényeinek. Ezek a botok nemcsak rövidek és erősek, de a funkcionalitásuk is kimagasló. Egyedülálló tulajdonságuk, hogy teljes mértékben kompatibilisek az EURO XS és EURO top szettekkel, így azoknak a horgászoknak, akik már rendelkeznek ilyen felszerelésekkel, nem kell új top szettet vásárolniuk. Ez különösen praktikus, hiszen jelentős költségmegtakarítást jelent, miközben a teljesítmény és az élmény is megmarad a megszokott magas színvonalon. A botok különösen alkalmasak a legnagyobb halak horgászatára a legnehezebb és legextrémebb körülmények között. Erős kialakításuk lehetővé teszi, hogy magabiztosan szállhassunk szembe a legnagyobb kihívásokkal is, legyen szó mélyebb vízekről, nehezebb halakról, vagy akár kedvezőtlen időjárási viszonyokról. A botok belső persellyel és C-Drome Roller Pulla adapterrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a zsinór sima, hatékony kezelését, így növelve a horgász sikerességét és kényelmét. A Preston Euro XS Edge Pole Only botcsalád két különböző méretben érhető el: 45 és 600 méteres változatban. Ezek a méretek széles körű rugalmasságot biztosítanak, lehetővé téve, hogy a horgász a saját preferenciái és az adott horgászhely követelményei alapján válasszon. Legyen szó nagyobb vagy kisebb tavakról, mélyebb vagy sekélyebb vizekről, ez a bot biztosan megfelel majd az elvárásoknak. A termék minden horgász számára tökéletes választás, aki maximális teljesítményt és tartósságot keres, anélkül, hogy feláldozná a kompatibilitást és a kényelmet.
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!